Schermafbeelding Nationale Hulpgids

Nationale Hulpgids

De vraag: Je hebt een hulpvraag, maar hoe vind je de juiste hulp? En als je zelf een hulp bent, waar kun je jezelf dan het beste presenteren zodat de mensen die behoefte aan thuiszorg, kinderopvang en begeleiding hebben je ook weten te vinden?

Ons antwoord: Op de website Nationalehulpgids.nl kun je je als hulp of als hulpvrager gratis aanmelden. In een veilige omgeving kun je persoonlijk contact opnemen met andere hulpvragers en hulpen. Doordat er elke dag duizenden mensen op de website komen, vind je snel hulp of juist werk. Eenvoudig en persoonlijk.

Er staan nu meer dan 50.000 advertenties van hulpen en hulpvragers op Nationale Hulpgids, dus je vindt altijd iemand bij jou in de buurt.

Bekijk de Nationale Hulpgids »


schermafbeelding ePGB

ePGB

De vraag: Hoe ga je om met de enorme hoeveelheid administratie die bij het Persoonsgebonden budget komt kijken? Of hoe houd je grip op het inplannen van jouw zorgverleners?

Ons antwoord: Samen met Per Saldo - de belangenvereniging voor budgethouders - heeft Persoonlijk Zorgnetwerk het online systeem ePGB.nl ontwikkeld. ePGB is een systeem waarmee Pgb-houders hun volledige administratie zelf eenvoudig online kunnen bijhouden. Met ePGB besparen Pgb-houders enorm veel tijd en energie.

Bekijk ePGB »


Schermafbeelding PGBdossier

PGBdossier

De vraag: Wanneer je de Pgb-administratie voor je cliënten bijhoudt, moet dit transparant en eenvoudig gebeuren. Zeker om de schijn van fraude en misbruik te voorkomen.

Ons antwoord: Met Pgbdossier.nl biedt Persoonlijk Zorgnetwerk je slimme software waarmee je de Pgb-dossiers van jouw cliënten veilig en overzichtelijk kunt beheren; of je nu vijf of tweehonderd Pgb's beheert.

Op dit moment worden al duizenden Pgb's met ons systeem beheerd en dat naar volle tevredenheid van de gebruikers. Uit ons laatste tevredenheidonderzoek kregen wij van onze gebruikers een 8. Doordat de cliënt inzage heeft in zijn eigen dossier, wordt fraude voorkomen.

Bekijk PGBdossier »


Schermafbeelding Factuurdesk

Factuurdesk

De vraag: Je moet als zorgaanbieder facturen maken voor jouw cliënten. Ook als ZZP'er wil je inzicht krijgen in jouw uren en kosten. Oh, en je wilt uiteraard ook nog je opdrachtgevers factureren. Eigenlijk wil je gewoon vooral van dat onhandige staatje in Excel af.

Ons antwoord: Factuurdesk.nl is een superhandig programma waarmee je eenvoudig facturen maakt en jouw uren bijhoudt. Je bespaart niet alleen tijd en geld, maar komt ook nog eens een stuk professioneler over op cliënten. Ideaal voor ZZP'ers, kleine projectteams tot 20 man, maar ook voor bijvoorbeeld kleine zorgbureaus.

Bekijk Factuurdesk »