reerentie ePGB

Werken bij Persoonlijk Zorgnetwerk

Werken bij Persoonlijk Zorgnetwerk betekent iedere dag werk verrichten dat er (maatschappelijk) echt toe doet. Vanuit verschillende toonaangevende websites binnen de thuiszorg & kinderopvang.

Wij zijn een organisatie die zich met innovatieve websites inzet om de thuiszorg & begeleiding in Nederland beter en persoonlijker te maken. Dit doen we onder andere met ePGB, Nationale Hulpgids en Factuurdesk.

Je komt hier meer over ons en de mensen die bij ons werken te weten.

We werken vanuit Den Haag, het hart van de wetgeving en zorgwereld. We geloven ook heel sterk in Het Nieuwe Werken, dus in overleg behoort thuiswerken tot de mogelijkheden. Indien je liever je collega’s tijdens de lunch rechtstreeks om de humus wil vragen kun je uiteraard ook gewoon aanschuiven bij de geheel verzorgde middaglunch of op vrijdagmiddag een biertje komen drinken.

Je werkt bij Persoonlijk Zorgnetwerk in een klein team van ervaren internetprofessionals en kunt bij ons een significante bijdrage leveren in onze missie om écht een verschil te maken voor zorgvragers en zorgaanbieders binnen de thuiszorg & begeleiding. En dat allemaal dankzij de wondere wereld van internet.


Sollicitatie

We hebben momenteel helaas geen vacatures open staan.