partners Persoonlijk Zorgnetwerk

Partners

We geloven sterk in samenwerken. Sterker: het is de enige manier om daadwerkelijk de kwaliteit in de gehele thuiszorg te verbeteren. De missie van Persoonlijk Zorgnetwerk is het geven van antwoorden op de vragen die zorgvragers en zorgaanbieders in de thuiszorg hebben.

Als je dus denkt dat er een vraag is die wij momenteel nog niet afdoende oplossen. Of als je denkt dat er raakvlakken zijn tussen wat jouw organisatie doet en de filosofie van Persoonlijk Zorgnetwerk; neem dan direct contact op met Tom Verhagen via: 020 - 681 74 43.

Lees ook de verhalen van enkele van onze partners:


Logo Per Saldo

Per Saldo

Met bijna 24.000 leden is Per Saldo dé belangenvereniging van en voor mensen die verzorging en begeleiding nodig hebben en die dit zelf willen regelen met een Persoonsgebonden budget (Pgb). Met Per Saldo werken wij al jaren met veel plezier samen.

De visie van Persoonlijk Zorgnetwerk ligt - als het om de zorgvrager gaat - zeer nauw bij die van Per Saldo. Dat zal de reden zijn voor de fijne samenwerking bij ePGB en de Per Saldo Hulpgids:

Foto: Aline Saers, Directeur Per Saldo

Aline Saers | Directeur Per Saldo
"Persoonlijk Zorgnetwerk is opgezet door de budgethouder zelf. Daarom weten zij precies waaraan een Pgb-houder behoefte heeft als het gaat om budgetbeheer en het zoeken naar hulpverleners.

Per Saldo was, net als Persoonlijk Zorgnetwerk, bezig met het ontwikkelen van een programma voor budgetbeheer. Daarnaast hadden wij de Per Saldo Hulpgids ontwikkeld, in eerste instantie op papier, later elektronisch. Dit overlapte voor een groot deel met de activiteiten van Persoonlijk Zorgnetwerk, met name op het gebied van budgetbeheer.

We hebben toen de krachten gebundeld met als resultaat ePGB.nl.

Gebruik maken van elkaars deskundigheid, en zo een grotere doelgroep kunnen bereiken en bedienen, geeft meer kracht en voldoening.

Kortom: samen kunnen we meer bereiken en wij zijn erg blij met de mensen van Persoonlijk Zorgnetwerk die op een professionele wijze onze producten nog beter maken."


Logo MEE

MEE

De consulenten van MEE geven informatie, advies, ondersteuning en kortdurende begeleiding aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of een chronische ziekte. Dat doen zij elk jaar voor 100.000 mensen.

Geïnspireerd door deze cases?

Neem direct contact op met Tom Verhagen via: 020 - 681 74 43.